Finance Problem

Solution Wizard - Finance Problem

Financial Problems usually originates from the a combination of the following problems:-

Below are some of the Do-It-Yourself analysis you can use to identify your problem. If you do not wish to worry about how to apply the reports, you can always select the Leave it to our Expert Help for the various packages.

Problem: 1. The House not suitable to you from your Eight House.

ie, You stay in an North-East - Death or North-West Death facing house.

Solution:
Use the Free Eight House / 4 Good and 4 Bad direction Report to determine which sector is your Death / Disaster.

 

Problem: 2. The House could also not be favourable for you based on your Ba Zi Element

ie, You are a Strong Water person and you stay in a North (Water) facing House or East (Wood) facing house

Solution:
Use the Ba Zi True Element Report or Ba Zi Analysis Report or Group Analysis Report to identify which Element you belong to (ie weak Water / Strong Water). Match your favourable and unfavourable element to the following:-

 

North-West
(Metal)
North
(Water)
North-East
(Earth)
West
(Metal)
Center East
(Wood)
South-West
(Earth)
South
(Fire)
South-East
(Wood)

 

Problem: 3. Inauspicious Sector from the Flying Star Analysis at the Main Door or key sectors like Bedroom / Work Sector.

ie, if the stars have say Star 2/3/4/5 at the Main door / Work Sector or Bedroom. Or any combinations of stars found there.

Solution:
Use the Flying Star (Xuan Kong) House Analysis Report to identify problem areas in the House particularly that pertaining to the Main Door Sector and the Bedroom or Office sector.

 

Problem: 4. Ba Zi Element not favourable to sector where you constantly sleep or work.

ie, if you are a very Strong metal for example, and you constantly work in North-East sector, which is Earth and if there are also happen to have stars from the Flying Star Sector, then you may be too incompatible in your ba zi and the sector you work or sleep..

Solution:
Use the Ba Zi Element and Flying Star (Xuan Kong) Sector Element to see which Flying Star Numbers in the Sector (ie 3-9-4 where 3 - Wood, 9 - Fire, 4 -Wood etc).

 

Problem: 5. Critical Shapes and Form Flaws.

ie, If you have a house with the toilet located at the centerpoint of the house, beside the main door, above the main door, or where your main door opens and let Qi flow straight out of your house from a window located opposite of the door.

Solution:
These problems are sometime hard to detect, if you have doubts you should contant us to look at it professionally. This is always being look at when you choose the Leave it to our Expert Help for any of our packages.

 

Recommended Package

Our Recommended Package is for Expert Help because of possible Shapes and Form Issue which is also one of the key problem in Finance Problem:-

Solving Problems

The above are usually the problems affecting the Finance of a person. Finance problem are usually related to the Home Feng Shui. Once you identify these problems, then at least you will be able to apply certain cures to fixing it so as to reduce the overall problem.

 

  • Hits: 16552

Quarrels Problem

Solution Wizard - Quarrels Problem

Quarrels Problems usually originates from the a combination of the following problems:-

Below are some of the Do-It-Yourself analysis you can use to identify your problem. If you do not wish to worry about how to apply the reports, you can always select the Leave it to our Expert Help for the various packages.

Problem: 1. Ba Zi Incompatibility

ie, a weak Fire and weak Fire person or a Strong Fire and Strong Fire person are one of the most common ba zi issues were because of the same Element nature, there are tendency to have conflicts. Others even more incompatibile could be like a Strong Fire and weak Wood. In such cases, knowing the ba zi can then work out a binding element favourable to both person.

Solution:
Use the Ba Zi True Element to find out the elements between the person and use the Compatibility Report to determine the binding Element. Alternatively, the Group Analysis Report provides the Binding Element Analysis. Once you know the binding Elment, you can use that element to smoothen the relationship or quarrels.

 

Problem: 2. Inauspicious Sector from the Flying Star Analysis at the Bedroom Sector.

ie, if the stars have say Star 2/3/4/5 at the Bedroom, particularly Star 3 / 4 relating to Qurrels & Romance problem.

Solution:
Use the Flying Star (Xuan Kong) House Analysis Report to identify problem areas in the House particularly that pertaining to the Bedroom sector.

 

Recommended Package

Our Recommended Package is for Do-It-Yourself or Full Audit Package:-

Solving Problems

The above are usually the problems affecting the Relationship between the two person, thus reducing Quarrels. Once you identify these problems, then at least you will be able to apply certain cures to fixing it so as to reduce the overall problem.

 

  • Hits: 11023

Health Problem

Solution Wizard - Health Problem

Health Problems usually originates from the a combination of the following problems:-

Below are some of the Do-It-Yourself analysis you can use to identify your problem. If you do not wish to worry about how to apply the reports, you can always select the Leave it to our Expert Help for the various packages.

Problem: 1. The Bedoom not suitable to you from your Eight House.

ie, You stay in an North-East - Death or North-West Death sector of the house.

Solution:
Use the Free Eight House / 4 Good and 4 Bad direction Report to determine which sector is your Death / Disaster.

 

Problem: 2. The Bedoom could also not be favourable for you based on your Ba Zi Element

ie, You are a Strong Water person and you stay in a North (Water) or East (Wood) sector of the House.

Solution:
Use the Ba Zi True Element Report or Ba Zi Analysis Report or Group Analysis Report to identify which Element you belong to (ie weak Water / Strong Water). Match your favourable and unfavourable element to the following:-

 

North-West
(Metal)
North
(Water)
North-East
(Earth)
West
(Metal)
Center East
(Wood)
South-West
(Earth)
South
(Fire)
South-East
(Wood)

 

Problem: 3. Inauspicious Sector from the Flying Star Analysis at the Bedroom Sector.

ie, if the stars have say Star 2/3/4/5 at the Bedroom, particularly Star 2 (illness) / 5 (Misfortune).

Solution:
Use the Flying Star (Xuan Kong) House Analysis Report to identify problem areas in the House particularly that pertaining to the Bedroom sector.

 

Problem: 4. Ba Zi Element not favourable to sector where you constantly sleep

ie, if you are a very Strong metal for example, and you constantly work in North-East sector, which is Earth and if there are also happen to have stars from the Flying Star Sector, then you may be too incompatible in your ba zi and the sector you work or sleep..

Solution:
Use the Ba Zi Element and Flying Star (Xuan Kong) Sector Element to see which Flying Star Numbers in the Sector (ie 3-9-4 where 3 - Wood, 9 - Fire, 4 -Wood etc).

 

Problem: 5. Ba Zi - Balance of Elements is too unbalanced.

ie, Sometimes a person ba zi is too unbalanced. Say if you have 0% of Wood or Too much percentage of an element in your Ba Zi chart like 50% Water, are signs that your health will be affected due to uneven distribution of the Five Elements.

Solution:
Ba Zi Analysis particularly the Ba Zi Premium can help you take a good look into this by breaking down the Five Elements into a percentage found in the Overall Summary report. From there you can see how unbalance you are and therefore have to improve it with more of your favourable elements to offset the problem.

 

Recommended Package

Our Recommended Package is for Do-It-Yourself or the Full Audit Package:-

Solving Problems

The above are usually the problems affecting the Health of a person. Health problem are usually related to the Home Feng Shui or Ba Zi Balance of Element. Once you identify these problems, then at least you will be able to apply certain cures to fixing it so as to reduce the overall problem.

 

  • Hits: 11789

Career Problem

Solution Wizard - Career Problem

Career Problems usually originates from the a combination of the following problems:-

Below are some of the Do-It-Yourself analysis you can use to identify your problem. If you do not wish to worry about how to apply the reports, you can always select the Leave it to our Expert Help for the various packages.

Problem: 1. Ba Zi Element and Career unsuitability

ie, a weak Fire person wealth is Metal for example, if he holds a job related to Metal (like IT), he is likely to face pressure and not be able to retain much wealth. A list of careers and element can be found in the Applied Feng Shui Book. Knowing this can help you tell if a job favours your ba zi or not. Usually if you are a weak person, you want to have favourable jobs to enhance your weak person, while if you are a strong person, you want to have your job as your Career with Wealth.

Solution:
Use the Ba Zi Premium to understand more about what element does your job relates to and how you can find the most suitable job for you.

 

Problem: 2. Inauspicious Sector from the Flying Star Analysis at the Office/Work Sector.

ie, if the stars have say Star 2/3/4/5 at the Bedroom, particularly Star 3 / 4 relating to Finance problem.

Solution:
Use the Flying Star (Xuan Kong) House Analysis Report to identify problem areas in the House particularly that pertaining to the Office/Work sector.

 

Problem: 3. The House not suitable to you from your Eight House.

ie, You stay in an North-East - Death or North-West Death facing house.

Solution:
Use the Free Eight House / 4 Good and 4 Bad direction Report to determine which sector is your Death / Disaster.

 

Problem: 4. The House could also not be favourable for you based on your Ba Zi Element

ie, You are a Strong Water person and you stay in a North (Water) facing House or East (Wood) facing house

Solution:
Use the Ba Zi True Element Report or Ba Zi Analysis Report or Group Analysis Report to identify which Element you belong to (ie weak Water / Strong Water). Match your favourable and unfavourable element to the following:-

 

North-West
(Metal)
North
(Water)
North-East
(Earth)
West
(Metal)
Center East
(Wood)
South-West
(Earth)
South
(Fire)
South-East
(Wood)

 

Recommended Package

Our Recommended Package is for Do-It-Yourself with optional Expert Help:-

Solving Problems

The above are usually the problems affecting the Career. Once you identify these problems, then at least you will be able to apply certain cures to fixing it so as to reduce the overall problem.

 

  • Hits: 12050

More Articles ...

© 1996-onwards Geomancy.Net, Cecil Lee & Robert Lee